perjantai 3. helmikuuta 2023

Tällä viikolla tapahtunut...

 Maanantaina saimme muutaman Jukurit-pelaajan vieraaksi ja lopuksi saatiin heiltä nimmarikorit ja pääsylipun peliin. Kiitos Jukurit ja Tsemppiä loppukauden peleihin!

Maanantaina kertasimme vielä metsäneläimiä viime viikolta ja hienosti lapset tunnistivat eläimet ja tiesivät esim.mitä karhu tekee talvella ja miksi pupu on talvella valkoinen ja kesällä ruskea... Lopuksi väritettiin eläimet ohjeen mukaan oikeilla väreillä.

Tiistaina sanoimme heipat yhdelle kaverille, joka siirtyi toiseen ryhmään.

Keskiviikkona saimme uuden kaverin Ruskometsästä joukkoomme ja musiikissa lauloimme tutuksi tulleita eläinlauluja ja soitimme tuttua soitinrunoa.
Lapset soittavat todella hyvin erilaisilla soittimilla ja malttavat odottaa hyvin omaa soittovuoroa.

Tällä viikolla ollut huiput ulkoilukelit! Ollaan ulkoiltu myös isolla pihalla.

Legopöydän äärellä on paljon rakenneltu...

Tunteet kuuluvat meidän jokapäiväiseen elämäämme, joten helmikuun aikana käymme ilon, surun, kiukun ja pelon tunteita hiukan tarkemmin läpi pienin askelin -materiaalia avuksi käyttäen kuvin ja lauluin. Tänään aloitimme ilon-tunteella ja tunnistimme kuvista iloiset ilmeet, lauloimme tuttua laulua miltä tuntuu nallesta ja opettelimme uuden iloon liittyvän laulun. Lopuksi lapset kertoivat, että itse tulevat iloiseksi autoleikistä ja nukkumisesta :)
Perjantaina "juhlistimme" tulevaa Runeberginpäivää jälkkäriksi olleilla leivoksilla ja kuuntelimme Ruuneperi-laulun ja katsoimme kuvan runoilija J.L.Runebergistä.

Ihanaa talvista viikonloppua ja ensi viikolla touhut jatkuvat Jaden kanssa.