torstai 5. lokakuuta 2023

Eläintenviikko

 Tällä viikolla vietetään eläintenviikkoa teemalla "Me kaikki olemme kaloja"🐟🐠🐋🐟🐠. Maanataina tutustuimme teema julisteeseen ja saimme tietää, että myös merihevonen on kala ja seitistä tehdään kalapuikkoja. Lasten mielestä ankerias näytti ihan käärmeeltä tai matolda, mutta se onkin kala.

Teemaan sopiva peli on taas kiinnostanut lapsia ja sieltä löytyykin merihevonen.

Tiistaina väritettiin merihevonen-värityskuva.
Ulkoilussa pitkästäaikaa sadevaatteissa ja kivat lätäkköleikit💦💦💦
Ruokaa odotellessa luettiin erään lapsen tuoma kirja "kymmenen leppäkerttua"

Keskiviikkona oli eläinaiheinen musiikki, missä laulujen mukana seikkaili eläinkäsinuket🐇🐈🐎🐔🐕🐖🐘🐡 Lauluina mm. Piippolan vaari, elefanttimarssi, hämähämähäkki, ihhahhaa, pikkuiset kultakalat ja laulut myös jänöstä ja oravasta.
Aamupäivä vietettiin sisällä ja musiikin jälkeen väritettiin valashait sekä käytiin salissa mopoilemassa. Viikon teemaan sattuikin hyvin ruoaksi kalakeitto ja keskiviikkona vietettiin myös korvapuustipäivää, joten jälkiruoaksi olikin pullat.


Torstaina oli eläinaiheinen jumppa...karhuina ryömittiin renkaiden läpi, hypittiin kuin sammakot, loikittiin pupuina ja ratsastettiin keppihevosilla heppalaulun soidessa.


On katsottu läppäriltä miltä näyttää merenalainen maailma...ja luettu satu missä Eevi ja Danillo käyväy ukin kanssa mato-ongella.

Perjantaina satuhetkellä luettiin "Hyvää yötä Nalle Kalle"

Ensi viikolla mm.vesileikit torstaina ja illalla mukavaa yhdessäoloa Mikkelipuistossa.
Mukavaa viikonloppua!