perjantai 20. lokakuuta 2023

Lokakuun kolmas viikko

 Viikko aloitettiin pelipäivällä pelailemalla Puuha Pete lottoa ja maatila muistipeliä. Muistipeliä pelattiin aluksi kuvat ylösalaisin sekä sitten helpommalla versiolla kuvat oikeinpäin. 

Tiistaina jokainen sai tehdä oman sateenvarjon, joka maalattiin vanupuikkotupoilla tuputtamalla haluamillaan väreillä.

Tällä viikolla lapset ovat saaneet tuoda omia kirjojaan kotoa joita on yhdessä luettu ja tutkittu.

Keskiviikkona Sadun päivän kunniaksi luettiin monta kivaa kirjaa

Keskiviikkona käytiin uudistetussa "laivapuistossa", missä oli uutta ja vanhaa...Kivoin juttu lasten mielestä oli uusi laiva!
Torstaina jumpassa lähdettiin mielikuvitusreissulle Allun ja Eepin kanssa kalastamaan. Ensin juostiin hakemaan pyörät ja sitten pyöräiltiin kohti järveä. (selinmakuulla poljettiin jaloilla kuin pyörää) Etsittiin matoja (kiemurreltiin kuin madot). Laitettiin pelastusliivit ja lähdettiin soutamaan veneellä (lapset istui kassiin ja aikuinen veti salin lattialla) Ongittiin kaloja ja laskettiin kalat hyppimällä 1-10. Rannalle palattua tuuli kutitteli lapsia. (aikuinen kutitteli huivilla kevyesti)
Perjantaina musiikissa laulettiin ja leikittiin pupuperhe sormileikki, metrolla mummolaan, pikkuiset kultakalat sekä viisi pientä ankkaa jossa mukana oli myös käsinukke ankka. Ankka kyseli lapsilta mitä heille kuuluu ja sai monta halausta. 


Mukavaa viikonloppua ja lomalaisille mukavaa syyslomaa!