perjantai 23. elokuuta 2024

Musiikkia ja pelipäivä

Uusi viikko aloitettiin vv-leikissä parilla erilaisella hernepussileikillä. Aluksi Petra pudotti hernepussin päänsä päältä nyökkäämällä ja lapsi koetti saada sen kiinni. Sitten lapsi pudotti ja Petra koetti saada kiinni. Seuraavassa leikissä kokeilimme kuljettaa hernepussia eri kehonosien päällä. Pään päällä hernepussi pysyi melkeinpä parhaiten, jos käveli tasaisesti. Olkapäältä ja jalan päältä se putosi helpommin. Lopuksi vielä heittelimme hernepussia. Tällä kertaa sai valita Ryhmä Hau -tarroista mieleisen. 


Toinen porukka pääsi puolestaan taiteilemaan katuliiduilla Hennan kanssa. Yksi lapsista kertoikin syömään tullessamme, että "täällä on yllätys", kun lasten piirustuspaikka lähestyi. 

Tiistaina musiikissa rytmittelimme kehosoittimilla lauluja Maharumpu-cd'ltä. Taputtelimme jalkoja, tömistelimme ja silittelimme. Soitimme myös rumpuja tutun Ihahaan tahtiin. 



Keskiviikkona kädentaidoissa meillä oli pujottelua sekä tehtiin hamahelmillä. Sorminäppäryyttä tarvittiin ja hienosti se sujuikin!


Torstaina meillä oli liikuntasalivuoro. Aluksi olimme juoksu/tauko -leikkiä. Juoksimme siihen saakka, kunnes musiikissa tuli tauko, jolloin pysähdyimme. Seuraavaksi jokainen sai oman ämpärin ja kokeilimme laittaa eri kehonosia ämpärin sisälle. Hauskinta taisi olla pään laittaminen ja jalatkin sai melkein kokonaan ämpärin sisälle. Sen verran oli vauhdikasta menoa että kuvat jäi ottamatta☺

Perjantaina vietettiin pelipäivää pelaamalla hedelmätarha peliä sekä etsimällä eläinperheeseen kuuluvat poikaset.