perjantai 16. elokuuta 2024

VV-leikki alkaa

Maanantaina meillä alkoi VV-leikki eli vuorovaikutusleikki. Petra pitää sitä neljälle lapselle kerrallaan. Leikkikertoja on yhteensä 4. Ensimmäisellä kerralla kävelimme musiikin tahdissa ja kun musiikissa tuli tauko, myös me pysähdyimme. Vanutuppokosketuksessa Petra kosketti vanutupolla johonkin kehonosaan ja lapsi sai kertoa tai näyttää mihin kosketettiin. Jokaisen leikkikerran lopuksi saa valita ja liimata tarran omaan kerhopassiin. Ne lapset kenellä ei vielä ollut oman VV- leikkivuoron aika lähti Hennan kanssa ulos lukemaan Tunnetko puita Maisa kirjaa. 

Tiistaina satuhetkellä luettiin Teemu käy lääkärissä. Kirja kiinnosti kovasti. Varsinkin rokotus kohta taisi olla mielenkiintoinen.

Keskiviikkona aloiteltiin auringonkukka askartelua. Muottina käytettiin tyhjää vessapaperirullaa.


Torstaina jumppasalissa heitettiin palloja koriin, oltiin pallosadetta, vieritettiin palloja jalkojen välistä... 

Perjantaina kokeiltiin millaisia ääniä saadaan aikaan jaloilla tömistämällä, käsiä vastakkain hankaamalla, päätä naputtamalla ja reisiä taputtamalla. Lauloimme myös Kärpänen istui polvella -laulua, jonka avulla voi harjoitella kehonosien nimiä. Lauluhetken lopuksi lapset toivoivat Bussilaulua ja Autolaulua.