perjantai 22. syyskuuta 2023

Syyskuun kolmas viikko

 Maanantaina pidettiin pelipäivä. Pelailtiin Nalle Puh choco peliä ja ilmapalloväri peliä. Värien tunnistaminen sujui oikein mallikkasti. 


Tiistaina päästiin saliin seuraamaan koko talon yhteistä nukketeatteri esitystä "Leppäkerttu ilman pilkkuja" . Esitys perustui saman nimiseen kirjaan. Hyvin Peikonpesäläiset jaksoivat seurata esitystä ja oli mukava kun se sisälsi musiikkia aika paljon.  Kiitos Nukketeatteri Pikkukulkuri mukaansatempaavasta esityksestä. 

Musiikissa aloitettiin jo syksyiset laulut mm. Syksy on kaunis missä huiveja heiluteltiin laulun mukana ja pompittiin kuin vesipisarat ja lopuksi käytiin maahan uinumaan. Kehonosiin rytmiteltiin lauluissa pienen pieni sade ja sade laulu. Kapuloilla soitettiin Nalle Puhin sadelaulussa.

Jumpassa tasapainoiltiin pitkillä penkeillä kävellen ja kontaten "siltaa" pitkin. Hienosti sujui kaikilta ja kaikki pysyivät "sillalla". Lopuksi laitettiin hernepussi ohjeen mukaan kehonosien päälle ja hienosti tasapainoiltiin hernepussi myös päänpäällä.Perjantaina tehtiin kaverille satuhieronta saduista iso ja pieni asfalttikone sekä pikku pupu uneksii.
Ennen ruokailua luettin kirja missä Maisa telttaili ja jokainen sai kurkistaa lorupussiin.

Mukavaa viikonloppua!

Ensi viikolla mukavia juttuja taas tiedossa mm.torstaina vesileikit💦💦💦💦