perjantai 15. syyskuuta 2023

Syyskuun toinen viikko

 Tytöt aloittivat maanantaipäivän kakkukahveilla


Pikkuhiljalleen kesä vaihtuu syksyksi ja käytiin lasten kanssa kuvin mitä syksyllä luonnossa tapahtuu, miten pukeudutaan syyssateilla, mitä metsästä löytyy...Hienosti tiedettiin mitä esim.puista pudonneille lehdille tehdään...

Tiistaina väritettiin värityskuva, missä oli siili, omena, kukka ja lehtiä.
Alkuun tutkittiin kuvaa ja laskettiin monta siiliä ja kukkaa kuvassa on. Mietittiin minkä värinen siili ja omena on ja millä värillä kukat ja lehdet voisi värittää...Väreinä meillä olikin ruskea, punainen ja vihreä. 

Tiistaina vietettiin ryhmämme vanhempainiltaa, kiitos kaikkille mukavasta, iloisesta ja lämminhenkisestä illasta! Vasu-keskusteluaikoja voi nyt varata ilmoitustaululla olevasta listasta.

Keskiviikkona musisoitiin kärpänen istui polvella laulu, minulla on valoa varpaissa sekä taputeltiin eri kehonosia ja kuunneltiin minkälaisia ääniä kuuluu. 

 
Torstaina syötiin aamupala yhdessä oman perheen kanssa ja sen jälkeen pääsivät lapset vesileikkeihin. Olipa kivaa!!!💦💦💦💦Perjantaina luettiin Maisa käy kirjakaupassa kirja. Sekä tehtiin pieni kävelyretki korttelin ympäri. Matkalla ihasteltiin syksyn lehtiä, sieniä sekä katsoimme kun Röllin vieressä olevaa leikkipuistoa uudistetaan. Joku kerta tehdään sitten retki sinne kunhan se on valmis.

Mukavaa viikonloppua!