perjantai 24. marraskuuta 2023

Lapsen oikeuksien viikko

 Tällä viikolla vietettiin Lapsen oikeuksien viikkoa ja tämän vuoden teemana oli"lasten hyvinvointi" Tätä teemaahan me olemme koko kuukauden jo käyneetkin...

Tällä viikolla ryhmässämme toteutimme lasten toiveita mitä viime viikon lastenkokouksesta tuli esiin. Maanantai aloitettiinkin roolivaatteilla, kuunneltiin lapsenoikeuksien laulu Mimmeiltä ja luettiin kirja "Teemun pukuleikki"


Tiistaina lähdettiin "Muumimaailmaan". Kuunneltiin laulut Käy Muumilaaksoon ja Hei Muumit. Tunnistettiin muumihahmoja sekä leikittiin muumitalolla ja laivalla. Luettiin myös pari kirjaa; Prinsessa Niiskuneiti sekä Muumipeikon jokiseikkailu.

Keskiviikkona oltiin salissa Ilohetkellä. Jokainen ryhmä pääsi esittämään yhden oman lempilaulun. Peikonpesäläiset esittivät Höllää Pöllö Höllää. Tapahtuma oli kaikin puolin kiva ja mukaansatempaava. Meidän ryhmäläiset tykkäsivät esityksistä niin että aploodit annettiin ihan seisaallaan. 

Torstaina jatkettiin lempimusiikin parissa. Tuttuja lauluja laulettiin ja marakasseilla soitettiin Pikkuiset kultakalat sekä Ihahaa. Toiveissa oli myös prinsessalaulu. 
Prinsessa Ruusunen tanssahdeltiinkin lattialla pyörähdellen. Bussilaulu leikittiin sekä Valaskala laulu.

Perjantaina lasten toiveesta lähdimme telttailemaan...ensin luimme kirjan "Siili yökylässä" ja sitten lapset saivat leikkiä teltassa/majassa ja tietysti telttaretkelle kuuluu vähän evästä joten teltoissa söimmekin kurkkupaloja.

Tällä viikolla olemme tehneet poro-askartelut valmiiksi

Meidän ryhmän lapsen oikeuksien viikko on sujunut kivasti leikkien ja touhuten kivoja lapsia kiinnostavia juttuja. Olemme syöneet hyvin ja nukkuneet pitkiä päiväunia.  Suomen talvestakin olemme saaneet nauttia ulkona tehden lumihommia.

Mukavaa talvista viikonloppua!