perjantai 10. marraskuuta 2023

Marraskuun toinen viikko

 Viikko alkoi uusien leikkien parissa...ryhmässä järjestyskin oli vaihtunut ja kotileikki saanut uuden sisustuksen. Eläinlääkärileikki kiinnosti kaikkia lapsia ja pehmoeläimet saivatkin hyvää ja hellää hoitoa. Marraskuussa keskitymmekin terveyteen ja hyvinvointiin, mikä on tärkeä asia mm.lasten kehityksen kannalta.

Tiistaina musiikissa otettiinkin terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä lauluja. Mimmien muista pestä kädet, karhunpoika sairastaa ja pupu sairastaa. Pupulla oli käpälä ja korva kipeä. Karhulle annettiin lääkettä ja lepoa. Sekä lapset pääsi silittämään ja antamaan parantavan halin eläimille lopuksi. 
Keskiviikkona aloittelimme jo jouluaskartelut...näistä valmistuu jouluiset kranssit.
Torstaina talon yhteisellä kynttilähetkellä aiheena oli Pyhäinpäivä. Lapset saivat viedä "hautausmaalle" ledikynttilät sekä laulettiin muutama laulu. 
Aloitettiin myös tekemään kuusiaskarteluja kuplamuovitekniikalla. 
Loppuviikosta tutkittiin mitä kaikkea lumesta löytyy...tästä sulanneesta lumikokkareesta löytyi paljon hiekkaa ja pieniä kiviä. Lasten kanssa jälleen muistelimme kannattaako lunta ulkona syödä...
Tällä viikolla olemme lukeneet paljon meidän tämän kuun teemaan liittyviä kirjoja
Perjantaina katsoimme yleareenasta Franklin viettää päivää isän kanssa ja luimme päiväleposaduksi kirjan missä pupu vietti päivää isän kanssa.

Mukavaa viikonloppua ja hyvää isänpäivää kaikki isät!

P.S. Alkuviikosta voi tuoda hoitoon oman nallen, jotka pääsevät keskiviikkona/torstaina nalleneuvolaan tarkastukseen.