perjantai 17. marraskuuta 2023

Marraskuun kolmas viikko

 Maanantaina vietettiin tämän syksyn ensimmäistä lasten kokousta. Aiheena oli tulevan viikon Lasten oikeuksien viikko. Nyt saikin toivoa ja ideoida mitä kaikkea tehtäisiin täällä Röllissä. Hauskoja toiveita tuli ja niitä sitten ensi viikolla toteutellaan. Virallisen pöytäkirjan voi lukea ilmoitustaululta.

Tiistaina askarreltiin joulukranssit valmiiksi. Keskiviikkona ensimmäiset nallet pääsivät nalleneuvolaan tarkastukseen...Nalleilta otettiin paino ja pituus, nallen korvat ja näkö tarkistettiin sekä lopuksi nallet saivat rokotuksen ja jos jokin paikka oli kipeä laitettiin siihen sidettä. Reippaita nalleja oli vastaanotolla.

Torstaina nalleneuvola tarkastukset jatkuivat...
Paloauto vieraili parkkipaikalla...
Iltapäivällä väritettiin paloautot punaisella värillä, koska lapset sanoivat paloauton olevan punainen...luettiin myös kirja "Nallet palomiehinä"
Perjantaina aloitettiin uutta jouluaskartelua...saa nähdä mitkä näistä syntyy...
Satuhetkellä luettiin kuukauden teemaan liittyvä kirja "Tomppa ja tohtori korva".

Ensi viikolla vietetään lapsen oikeuksien viikkoa ja silloin toteutetaan viikon aikana lasten toiveita sekä ruokalistassa näkyy myös Röllin lasten toiveet ja torstaina on tämän vuoden viimeinen vesileikkipäivä (joulukuussa ei ole vesileikkejä).

Kalentereihin voi laittaa jo joulukuun tärkeät päivämäärät ylös...

Pe 1.12. perheinen yhteinen jouluinen aamupala klo 6.30-8.30 välisenä aikana.
Ke 13.12. klo 17.30-18.30 meidän ryhmän joulujuhla.

Mukavaa viikonloppua!