maanantai 18. joulukuuta 2023

Joulukuun toinen viikko

 Maanantaina joulukalenterista tuli tunnustelutehtävä. Kangaspussissa oli erilaisia esineitä (kovia,pehmeitä, piikikkäitä..) ja lasten piti tunnustelemalla arvata mikä esine on kyseessä. Aika hyvin Peikonpesäläiset tunnistikin tavaroita. 

Ryhmään oli myös ulkoilun aikana piiloutunut tontun kuvia ja etsittiin niitä.

Tiistaina joulukalenterista tuli pipari-pallo-kuusi leikki, jossa mentiin erilaisiin asentoihin. Pallossa kippuraan ja kyykkyyn, kuusessa kädet pään päälle ja varpailleen, piparissa kädet ja jalat tähtiasentoon.


Keskiviikkona oli lapsen vuoro saada paketti. Pidettiin myös kenraaliharjoitukset salissa illan joulujuhlaa varten. Ryhmässä kävi myös Lucia kulkue toivottamassa Hyvää Joulua ja iloa meidän ryhmään. Saimme myös pienet keksiherkut heiltä.

Illalla vietimme meidän joulujuhlaa, mikä sujui todella hyvin. Kiitos lapsille hienoista esityksistä ja kaikille juhlassa olleille.🎄

Torstaina leivoimme pipareita ja joulukalenterista tuli yhteisleikiksi pipari-poro-puuro juoksuleikki, mitä leikimme ensi viikolla jumppasalissa.
Perjantaina kalenterista lapsi sai paketin omakseen, sytytimme 3.adventtikynttilän ja luimme satuhetkellä Tompan joulusta.