perjantai 13. syyskuuta 2024

Toinen ryhmä aloittaa VV- leikin

Viikko alkoi VV- leikin parissa. Aloiteltiin samoilla leikeillä kuin ensimmäinenkin ryhmä. Musiikin soidessa kävelimme ja kun musiikissa tuli tauko, myös me pysähdyimme. Vanutuppokosketuksessa sai kertoa tai näyttää mihin kehonosaan vanutupolla kosketettiin. Lopuksi laitoimme ensimmäiset tarrat passeihin.



Toinen ryhmä pääsi ulos potkimaan palloa maaliin. Hienoja maaleja tulikin!

Tiistaina luettiin Miu ja tunteikas päivä. Kirjassa käsiteltiin erilaisia tunteita...iloa, harmitusta, rakkauden tunnetta..


Keskiviikkona juttelimme siitä, että syksy on tulossa lämpimistä ilmoista huolimatta ja lauloimme syksylauluja, kuten Lehdet lentää ja Pienen pieni sade. Soitimme myös klaveeseja.





Torstaina käytiin kävelyretkellä. Monenlaista mielenkiintoista nähtiin..poliisiauto, pakettiauto, sieniä, sähköpotkulautoja... Katseltiin myös minkälaisia liikennemerkkejä nähtiin matkan varrella ja miettiin mitä ne voi tarkoittaa. Alapiha ulkoilut ehdittiin vielä ottamaan ennen ruokailua.

Viikon viimeisenä päivänä muovailtiin.




Ryhmässä tulee henkilökunta muutoksia loppu vuodesta kun Henna jää äitiyslomalle. Vielä ei ole tietoa kuka tulee hänen tilalle. Se asia selviää lähempänä sitten.