perjantai 1. maaliskuuta 2024

Helmikuun viimeinen viikko pienellä porukalla

 Maanantaina oli hoidossa vain muutama lapsi, joten aamulla leikittiin ja ennen ulkoilua pelattiin porukalla kalastuspeliä ja hedelmätarhapeliä.


Tiistaina lapset saivat päättää mitä väritetään ja toiveena oli mm.Nuuskamuikkunen ja suurin osa sen halusikin värittää. Katsottiin ensin kuvat Nuuskamuikkusesta sekä Pikku Myystä ja väritettiin heidät oikeilla väreillä. Nuuskamuikkusen hattu ja vaate on vihreä ja Pikku Myyn mekko punainen.

Keskiviikkona Kalevan päivänä musiikissa tutustuttiin Mistä koppa kantelohon runoon sekä lauluun.  Runossa aikuinen soitti ensin kapuloilla ja sitten oli lasten vuoro "vastata" kaikuna soittamalla marakasseilla tai rytmimunalla.  Vaka vanha Väinämöinen loruleikissä jokainen sai soittaa kannelta vuorotellen.

Torstaina meillä oli vesileikkipäivä.

Perjantaina satuhetkellä luettiin Tam tam menee päiväkotiin. Sekä vietettiin Satumetsään siirtyvän lapsen läksiäisiä antamalla Frozen aiheinen kortti. Maanantaina aloitetaan siis uudella kokoonpanolla kun Ruskometsästä meille saapuu uusi kaveri. 

Muistutuksena vielä tiistain valokuvaus. Muistattehan täyttää ja palauttaa lomakkeen meille, kiitos! Hyvää viikonloppua!